במידה והפעלתי חיבור אוטומטי מלא בחשבון, האם אוכל לסחור בעצמי באותו חשבון?

התשובה היא לא, במידה ואתם במסחר אוטומטי מלא אם תעשו פעולה כלשהי המערכת תבטל את החיבור האוטומטי ולא יכנסו יותר עסקאות עד להגדרה מחדש. מעוניינים לסחור בעצמכם? עשו זאת בחשבון נפרד.